Hirdetés

AMD Radeon HD 4800 árcsökkentés hamarosan



|

Júliustól jelentős mértékben csökkenhet az AMD legújabb DirectX 10.1-es grafikus kártyáinak ára.

Hirdetés

A VR-Zone információi szerint az AMD komoly árcsökkentést tervez a HD 4800-as Radeon kártyacsalád minden egyes tagjára. Az új árak elméletileg júliustól lépnek érvénybe, a változtatás mértéke a kiszivárgott adatok szerint kereken 50 dollár. Ezzel az akcióval a gyártó vélhetően az új, DX11-es generációnak készíti elő a terepet,amely hivatalos debütálása vélhetően egybeesik majd a Microsoft Windows 7 operációs rendszerének kereskedelmi bemutatásával.

 

amdradeon_hd4890.jpg

 


Addig azonban még körülbelül négy hónap van hátra, így nézzük, milyen árakkal találkozhatunk majd júliustól a boltok polcain! A felső-kategóriában versenyző Radeon HD 4890 ajánlott végfelhasználói ára eddig 249 dollár volt, egy hónap múlva viszont már csak 199 dollárt kell kifizetni a remekül tuningolható vezérlőért. A kevésbé tuningbarát HD 4870 a korábbi 199 dolláros szintről 149 dollárra esik be, míg a HD 4800-as széria második legkisebb tagjának számító 50-es modellnek 100 dolláros árat ajánl majd az AMD. Ezzel a HD 4850 pont a HD 4770 árszintjére zuhan be, aminek mi, felhasználók csak örülhetünk.


Hogy hazánkba mikorra fog ideérni ez az árcsökkentő akció, azt nem tudjuk, mindenesetre érdemes figyelni a boltok akcióit, mostanság meglepően sok Radeon HD 4800-as kártya szerepel az akciós árlistákon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.