Hirdetés

Radeon RX 480: kiszivárogtak az első játékbeli mérések



|

Egy lengyel magazin benchmarkjai kerültek fel idő előtt a netre.

Hirdetés

Az erős középkategóriás videokártyát vásárolni kívánók jó eséllyel tűkön ülve várják az AMD Radeon RX 480 teszteredményeit, a modelltől függően 199-229 dollár ajánlott fogyasztói árú termék piacra kerülését. Ugyan a grafikus vezérlő 3DMark pontszámai már régóta rendelkezésre állnak, azonban nem érdemes túl sokat adni a szintetikus mérési eredményekre, a konkrét játékok alatt mutatott teljesítmény a fontos.


Hirdetés


A lengyel CD-Action magazin "kiszivárogtatta" az első nem szintetikus méréseket, a lefotózott cikkrészletek minden bizonnyal a következő lapszámukban lesznek benne. A teszt készítője a Metro: Last Light Redux, a The Witcher 3, továbbá a World of Tanks alatt hasonlította össze a Radeon R9 380X és GeForce GTX 970 kártyákkal a terméket, a vetélytársak gyári túlhajtással dolgoztak. (Megjegyzés: Średnie detale = közepes beállítás, Bardzo wysokie detale = nagyon magas beállítás.)



A táblázatokra rápillantva látható, hogy szoros küzdelmet vívtak a kártyák: teljesítményre nagyjából egy súlycsoportban vannak, játékonként változó volt a konkrét erősorrend. Sajnos nem tudni, hogy a CD-Action munkatársa a 4 vagy a 8 gigabájtos RX 480-at tesztelte.



(Forrás: VideoCardz)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.