Hirdetés

AMD Trinity: csak októberben érkeznek az asztali CPU-k



|

Úgy tűnik, mégsem jelennek meg augusztusban az AMD új processzorai.

Hirdetés

Nagyon sokan várják már az AMD új, Trinity-alapú asztali processzorainak a megjelenését - ez a tervek szerint augusztusban lett volna esedékes, azonban a Digitimes értesülései szerint a CPU-k érkezése ismét csúszik, méghozzá két hónapot.

 

Úgy tudni, hogy a késésben gyártási és tervezési nehézségek is közrejátszanak, emellett tovább bonyolítja a helyzetet, hogy a kelleténél sokkal nagyobb a Llano APU-kból rendelkezésre álló készlet.

 

 

A fogyasztók mellett az alaplapok gyártóinak is fejfájást okoz a csúszás. Ugyan az AM3 és AM3+ socketek vélhetően maradnak, az AMD bármilyen változtatást is eszközöl a platformon, a termékeket azoknak megfelelően az alaplap-gyártóknak újra ellenőrizniük kell.

 

Az idei harmadik negyedévben egyelőre biztosan megjelenő termékek között az FX-8350, az FX-6300 és az FX-4320 szerepelnek. Az AMD nem kommentálta a helyzetet, azonban be nem jelentett eszközöknél ez egy bevett szokás a piacon. A vállalat valószínűleg egy komolyabb raktárkészlettel igyekszik megrohamozni a felhasználókat, a Windows 8 érkezésével egyidejűleg.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.