Hirdetés

AMD/ATI 690 lapkakészletek



|

Új integrált grafikus maggal rendelkező lapkakészletek várhatók.

Hirdetés

Az AM2 foglalatú AMD processzorokhoz készülő lapkakészletek csúcskategóriáját a 690G képviseli majd. Az előzetes híresztelések szerint a lapka Half-Life 2 alatt 30-35, Far Cry tesztprogramot futtatva pedig 35-40 képkocka/másodperces eredményeket tud felmutatni, amely ahhoz képest hogy integrált eszközről van szó, meglehetősen jó eredmény. A csatlakoztatási lehetőségek a szabványos VGA-t és TV-kimenetet, valamint natív DVI-t és HDMI-t is magukban foglalják majd. Némiképp szerényebb funkciólistával rendelkezik a 690V, amelyből az utolsó két csatlakozó hiányozni fog.

 

amd690.jpg

 

A lapkák természetesen támogatják az AVIVO-eljárást, amely hardveres gyorsítást biztosít a Blu-ray és HD DVD lemezek dekódolásához is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.