Hirdetés

AMD/ATI Catalyst 7.1 Vista



|

Hosszú várakozás után végre stabil meghajtóprogrammal szolgál az AMD.

Hirdetés

Vista-felhasználóknak hosszú ideje szívfájdalma lehetett azon tény, hogy a natív OpenGL-meghajtóprogram híján ATI kártyáik nem működtek megfelelően bizonyos játékokkal. A cég végre orvosolta a problémát, és legújabb, 7.1-es verziószámú csomagjába integrálta a hiányzó fájlokat.

 

controlcenter.jpg

 

A programcsomag további újításai közé tartozik még a Blu-ray és a HD-DVD formátumú médiák lejátszásának teljeskörű támogatása, valamint a megújult, állítólag jelentősen kisebb erőforrásigénnyel rendelkező Catalyst Control Center is. Több grafikus kártyával rendelkező felhasználók immáron a Crossfire-t is bekapcsolhatják. A meghajtóprogram természetesen rendelkezik WHQL-minősítéssel, és a tapasztalatok szerint valóban számos eddigi komoly hibát sikerült nyomtalanul eltüntetni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.