Hirdetés

AMD/ATI R600



|

Kémfotókhoz jutottunk az ATI R600-as szériájának három tagjáról.

Hirdetés

 

Egy távol-keleti weboldal szerint az AMD grafikus divíziója, az ATI két változatban indítja útjára R600-as sorozatát: XTX és XT utónevekkel. Előbbiből elérhető lesz a sima, és az OEM-változat is. Az XTX 1 GB DDR4-es memóriával rendelkezik, méretét tekintve pedig 12,4 hüvelyk (!) hosszú. Emellett az energiaigénye is hatalmas a kártyának - 270 Wattot fogyaszt. Persze mindez egyelőre meg nem erősített információ.

 

ati_r600.jpg

 

Az XTX sima verziója és az XT "csupán" 9,4 hüvelky hosszúak. Az XT 512 MB GDDR3-as memóriával rendelkezik, energiaszükséglete pedig "csak" 240 Watt. A későbbiekben a gyártó egy XL változatot is kiad majd, amely várhatóan jóval olcsóbb lesz két szériatársánál.

 

ati_r600_2.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.