Hirdetés

America's Most Wanted



|

Amerikában és más országokban is az Eee PC a legkeresettebb a noteszgépek között.

Hirdetés

 

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a világot az iPhone-és HDTV-őrület után elérte az újabb mánia: mindenki Eee PC-t akar. Amerikában a noteszgépek között a legkeresettebb az ASUS mini gépezete - ez különösen jól jöhet a taiwani gyártónak a karácsony közeledtével.

 

Az embereknek az Eee PC-ben nem csak mérete tetszik, de remek kialakítása, anyagfelhasználása, és viszonylag jó tudása is - és ne feledkezzünk meg az áráról sem, amely 80 000 forint körül mozog majd.

asus_eee_pc.jpg

Az Amazon és a CNET szerint az Eee PC nagyobb siker lehet mint a Nintendo Wii, vagy a Guitar Hero III. Az Eee PC-t Amerikában a legkeresettebb karácsonyi ajándéknak minősítették a noteszgépek kategóriájában. És mint tudjuk, az emberek újabban egy laptopnál jobban csak HDTV-t, vagy iPhone-t szeretnének.

 

Két hét alatt már több mint 10 000 Eee PC-t értékesítettek, a boltokban pedig lehetetlen találkozni a szerkezettel, hiszen mielőtt a polcra kerülne, már rég megvették. Hasonló helyzet várható Taiwanon, Hong Kongban, és több más országban is.

 

Így könnyen lehet, hogy az ASUS valóra válthatja tervét, és 2008-ban 4 milliót értékesíthet az Eee PC-ből. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.