Hirdetés

AMOLED-es tabletekkel vágna vissza a Samsung



|

Csúcskategóriás modellekkel szorongatnák meg az új iPadeket.

Hirdetés

Az új iPadek elképesztő sikerei láttán a Samsung úgy döntött, ideje felvenni a kesztyűt, és néhány új, csúcskategóriás tabletet bevetni. A dél-koreai Naver iparági forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a Samsung egy 8 és egy 10 hüvelykes prémium tableten dolgozik, amelyek AMOLED-es kijelzőt kapnak. 

Hirdetés

A gyorsabb, vékonyabb és nagyobb fényerejű kijelzők persze azt is jelentik, hogy a csúcsminőségű táblák nem lesznek olcsóak. Állítólag már nem is kell rájuk olyan sokat várni, ugyanis rögtön a jövő év eleje felé, a Galaxy S5-tel együtt kerülnek a boltokba. 

A csúcskategóriás minőséggel és a kétféle mérettel a Samsung célja az, hogy közvetlenül az Apple iPadjei ellen harcoljon. A dél-koreaiak számítása akár be is jöhet, hiszen az iPad Air és az új iPad mini hiába Retina kijelzős, csak LCD panelt használ mindkettő. 

Az AMOLED technológiának egyébként a Samsung nagy támogatója, hiszen már 2007-ben is foglalkoztak vele, nemrég pedig az első hajlított AMOLED képernyő is nekik volt köszönhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.