Hirdetés

Android 4.2-es számítógép 95 fontért



|

Buherátorok számára ideális karácsonyi ajándék lehet az eszköz.

Hirdetés

A The Droid Guy beszámolója alapján a Ricomagic névre hallgató vállalat bejelentette az MK902 típusjelzésű számítógépét. Az Android 4.2 rendszerű eszköz az Egyesült Királyságban november végi szállítási idővel bruttó 95 fonttól rendelhető elő, az összeg felfelé kerítve olyan 34 ezer forintnak felel meg.

Hirdetés


A termék elméletileg hagyományos televíziók felokosítására lett kitalálva, ám erősen kérdéses, hogy a vásárlók mekkora része fogja ilyesmire használni, inkább buherátorok számára tűnik egy kiváló kütyünek. A doboz lelke egy négymagos és 1,6 gigahertzes processzorú (Cortex-A9) Rockchip RK3188 lapkakészlet, a memóriája kellemes 2 GB, a microSD-vel bővíthető háttértárának kapacitása pedig modelltől függően 8 vagy 16 GB.


A Bluetooth és Wi-Fi vezérlőkkel, továbbá 5 megapixeles kamerával is rendelkező termék hatalmas előnye, hogy számos csatlakozóval rendelkezik: akad rajta RJ-45 (Ethernet), 4 darab USB 2.0, továbbá HDMI és AV. A fentiek alapján némi kreativitással sok mindenre használható a kütyü, remélhetően a minősége is hozza az elvárhatót.

(Forrás: The Droid Guy, Rikomagic)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.