Hirdetés

Android és Windows is fut Cube U1 notebookon



|

Valószínűleg jutányos áron kerül majd piacra a MacBookra hasonlító laptop.

Hirdetés

Az eddig csak okostelefonokat és táblagépeket tervezett kínai Cube előállt az első laptopjával, bár a 14 hüvelykes és 1366×768 képpontos TN kijelzője ellenére az U1 Cloud Notebook valójában inkább egy netbook. Sajnos az elérhetővé válásának idejéről egyelőre nincs információ, továbbá az áráról sem kaptunk tájékoztatást; érzésünk szerint valahol 150 dollár magasságában kerülhet piacra.

Hirdetés


A külsőre MacBookra hasonlító termék legnagyobb érdekességét a két előtelepített operációs rendszer jelenti, a fogyasztók a Windows 10 mellett egy Remix OS nevű szoftvert is bebootoltathatnak rajta. Ez egy speciális Android-disztribúció, amely a robotos rendszert hivatott egeres-billentyűzetes felállás mellett használhatóvá tenni.


A Cube U1 Cloud Notebook további fontosabb specifikációi: négymagos és 1,33 GHz-es Intel Atom Z3735F processzor, 2 GB RAM, 32 GB háttértár, microSD foglalat, Bluetooth, Wi-Fi, 0.3 / 2 megapixeles kamerák, passzív hűtés, 10 000 milliamperes akku.


(Forrás: Liliputing)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.