Hirdetés

Android hajtja a Panasonic Lumix DMC-CM10 fényképezőjét



|

A készülék igazából egy kamerás okostelefon, amivel nem lehet telefonálni.

Hirdetés

Nagyjából egy éve érkezett meg a Lumix CM1-es okostelefon, minőségi fényképezős lencsékkel. Most itt egy új készülék, ami szinte ugyanúgy néz ki, és nem véletlenül. 

Hirdetés

A Panasonic Lumix DMC-CM10 egy Android operációs rendszert futtató kompakt fényképezőgép 28 mm-es Leica DC lencsékkel, 20 megapixeles felbontással, 1 hüvelykes képkezelő szenzorral. De ezúttal nem lehet vele telefonálni

Az Android 5.0-t futtató eszközbe a Qualcomm Snapdragon 801-es processzora kerül, egy 4,7 hüvelykes, 1920 x 1080-as kijelző, 2 GB RAM, 16 GB tárhely, microSDXC-olvasó, 802.11ac-s WiFi, Bluetooth 4.0, valamint egy 2600 mAh-s akku gazdagítják a felszereltségi listát. 

Természetesen fényképezőként a Lumix DMC-CM10 automatikus és manuális módokat is támogat. Van 4K-s videorögzítési lehetőség és több más olyan extra funkció is, amit egy okostelefonos fényképező általában képtelen megadni. 

Japánban hamarosan kapható, nagyjából 850 dollárnak megfelelő összegért lehet hazavinni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.