Hirdetés

Androidos asztali PC a Motorolától



|

Még Gingerbread fut 18,5 colos érintőkijelzővel szerelt eszközön.

Hirdetés

A Motorola kínai kirendeltsége tegnap délután csendben bejelentette az alant látható HMC3260 típusjelzésű eszközét, amely egy Google Android 2.3.4 operációs rendszert futtató asztali számítógép. A szokatlan megoldásba 18,5 colos és 1366×768 pixeles érintőkijelző, 1 GHz-es FreeScale i.MX53 processzor, továbbá 1 GB RAM került, plusz RJ-45 (Ethernet) porttal is rendelkezik – a további tulajdonságait egyelőre homály fedi.


A természetesen egérrel és billentyűzettel érkező eszközt elsősorban egyszerű szórakoztatási célra találta ki a Motorola, így a lehető legtöbb tartalom elérhetővé tétele érdekében partneri megállapodást kötött a többek közt televízióadások online streamelésével is foglalkozó WASU szolgáltatóval.


Sajnos nem tudni, hogy a Motorola HMC3260 mikor és mennyiért kerül majd a kínai boltok polcaira, továbbá az esetleges nemzetközi piacra dobásáról sem szólt még a fáma.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.