Hirdetés

Androidos hibriddel újított a Lenovo



|

A Lenovo Yoga A12 a gyártó érintésérzékeny, virtuális billentyűzetét kínálja.

Hirdetés

A Lenovo előállt egy új hibrid táblagéppel, amely laptopként is funkcionál a billentyűzetének hála. A Yoga A12 Androidot futtat. 

Hirdetés

A háza magnéziumból és alumíniumból készült, a 12,2 hüvelykes tükröződésmentes kijelzője pedig HD-s felbontású. Ez valószínűleg sajnos csak 720 x 1280 képpontot jelent. 

A tablet kevesebb mint 1 kilogramm, és a legvékonyabb pontján 5,4 milliméter vastag - könnyű tehát hordozni. 

A Yoga A12-t igazából a Halo Keyboard teszi érdekessé, amit a Yoga Book is használt. Ez egy lapos, érintésérzékeny, virtuális billentyűzet, amelynek a szoftvere mesterséges intelligenciával próbálja megjósolni, mit gépelünk. A zsanérja 360 fokos, vagyis táblagépes módba is fordítható. 

Belül egy Intel Atom x5 CPU dolgozik, 2 GB RAM, 32 GB tárhely, sztereó hangszórók (Dolby Atmos technológiával) mellett, az üzemidő pedig 13 órás. 

A Yoga A12 vételára 299 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.