Hirdetés

Androidot futtat a 4K-s Philips csúcstévé



|

Full HD-s társaitól eltérően csak háromoldali a készülék Ambilight világítása.

Hirdetés

A holland TP-Vision nemrég bemutatta a legújabb Philips márkajelzéssel piacra kerülő felső kategóriás televízióit, a legérdekesebb modell egyértelműen az 55 hüvelykes és 3840×2160 pixeles kijelzővel szerelt 8809 jelzésű csúcsmodell. Az ismeretlen áron a második negyedév során elérhetővé váló eszközbe sejthetően mindenből a legjobb került, noha a 8000-es széria két Full HD-s tagjától eltérően négy helyett csak háromoldali az Ambilight környezeti megvilágítási rendszere.

Hirdetés


Az aktív 3D-s prémium panel és Ambilight mellett a tévé másik nagy érdekessége, hogy testvéreihez hasonlóan a Google által is hitelesített Android 4.2.2 operációs rendszert futtat, azaz nem csak webböngészésre használható, de elérhető vele a Play Store is. A Philips márkájú televízió a távirányító mellett egérrel és billentyűzettel is kezelhető, plusz támogatja a hangvezérlést is.
 


Philips 8809 specifikációk:

– 55 hüvelykes és 3840×2160 pixeles panel
– Két tartozék aktív 3D-s szemüveg, szoftveres 2D-3D konverzió
– Háromoldali Ambilight
– Google Android 4.2.2, Play Store
– Hatmagos processzor, 2.7 GB elérhető szabad háttértár
– Hangszórók: sztereó, 30 watt RMS
– Wi-Fi vezérlő és DVB-T/T2/C/S/S2 tuner
– Csatlakozók: 4× HDMI, 3× USB, SCART, YPbPr, Ethernet (RJ-45), 2× CI+ EasyLink, digitális hangkimenet

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.