Hirdetés

Angyali nyomtató a HP-tól



|

Először a DeskJet 6940 kapta meg a környezetbarát Blue Angel díjat.

Hirdetés

A HP Deskjet 6940 kapta meg elsőként a Német Szövetségi Köztársaság Környezetvédelmi Hivatala által 2007 elején átfogóan frissített és szigorított, új kritériumok (RAL-UZ 122) szerinti Blue Angel (Katt ide) minősítést.

 

 

hp6940.jpg

 

A rangos tanúsítás elnyeréséhez a nyomtatási rendszereknek jelenleg több mint 100 szigorú feltételt kell teljesíteniük többek között az energiafogyasztás, a kémiai emisszió és a zajkibocsátás, valamint a környezetbarát, biztonságos formai kialakítás és alkatrészek terén. További tanúsítási követelmény, hogy a szállító programot működtessen a használt nyomtatópatronok, festékkazetták és hardverek begyűjtésére és újrahasznosítására.


A HP az első gyártók között kapott Kék Angyal tanúsítást tintasugaras nyomtatóira a környezetvédelmi címke e termékkategóriára történő 1996-os kiterjesztésekor.
Bővebben a HP környezetvédelmi elkötelezettségéről:


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.