Hirdetés

Antec tápegység 80Plus Platinum minősítéssel



|

A High Current Pro Platinum PSU 1000 wattos teljesítményt kínál.

Hirdetés

Az Antec neve ismerős lehet a tápegységek piacáról, és a 80Plus Platinum minősítésről is hallhattunk már. Azonban a legjobb minősítést csak kevés tápegység képes megszerezni, hiszen ahhoz 20-100 százalékos terhelés mellett a PSU-nak minimum 89 százalékos hatásfokkal kell rendelkeznie.

 

Az Antec új, High Current Pro 1000 Platinum modellje ezt könnyedén teljesítette, az 1000 watt teljesítményű táp ugyanis 94 százalékos hatásfokkal működik. Az 1 kilowattos PSU moduláris kialakítással rendelkezik, a kábelek pedig sötétítettek, hogy a házban kevésbé legyenek zavaróak.

 

A HCP-1000 négy darab 12 voltos ágat kínál, és egy meglehetősen csendes, 135 milliméteres ventilátort, amelynek fordulatszáma a hőmérséklettől függően változik. Az Antec hét év garanciát vállal az új tápegységére, amelynek ára 269,95 dollár, Európába pedig április 9-én érkezik.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.