Hirdetés

Antec tápegységek 80Plus Platinum minősítéssel



|

A kimagaslóan jó hatásfokú EarthWatts széria 450 és 650 wattos modellekkel startol el.

Hirdetés

Az Antec egy új tápegység-sorozattal jelentkezik a piacon - az EarthWatts nevű PSU-k legfőbb érdekessége a kimagasló hatásfokuk, ugyanis a 450 és a 650 wattos modell egyaránt 80Plus Platinum minősítést szerzett.

 

Ez azt jelenti, hogy 50 százalékos terhelés mellett is 94 százalékos hatásfokkal üzemelnek, de ez az arányszám soha nem esik 89 százalék alá. A négy darab 12 voltos ágat kínáló tápokba egy csendes, 120 milliméteres, dupla-golyóscsapágyas ventilátor került.

 

Az Antec felhívta a figyelmet arra, hogy a 80Plus Platinum minősítésű tápok között eddig leginkább csak meglehetősen nagy teljesítményű modellekből lehetett választani; az EarthWatts széria azonban a mindennapok játékosainak is jó választást kínál, és szélesebb réteget szólít meg. A 450 wattos változat ára 109,95 dollár, míg a 650 wattos 129,95 dollárért vihető haza.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.