Hirdetés

AOC-féle 16"-os USB tápellátású monitor



|

Korábban már írtunk az AOC USB-s monitorairól, most pedig itt van egy nem túl nagy, ellenben valóban hordozható.

Hirdetés

A 16 hüvelykes e1648fwu jelzéssel illetett monitor azoknak a leginkább megfelelő, akik szeretnek kiterjesztett monitoros megoldással dolgozni, illetve relatíve sokat mozognak. Ahogyan korábban már az AOC USB-s megoldásáról írtuk, itt sincs szükség tápkábelre, sem pedig VGA kábelre, mivel az áramot és a jelet is USB-n keresztül kapja.

A LED panellel szerelt monitor natív felbontása 1366x768, fényereje 250 nit, dinamikus kontraszt aránya 50.000.000:1, válaszideje pedig 5 ms. Mindezek mellé támogatja a portré és a landscape módot is, ilyenkor a beépített talpon forgathatjuk, üzemen kívül pedig simán lefektethetjük a hátára. Az AOC új USB monitora októberben lesz elérhető, 139 dolláros áron. Míg a korábban bemutatott, 22 hüvelykes képátlójú USB-s megjelenítő hordozhatóságára vonatkozó jellemzőkön inkább csak mosolyogtunk, addig a 16 hüvelykes kivitellel kapcsolatban már valóban van létjogosultsága a portable jelzőnek. Ebben a méretben sokkal egyszerűbb a mozgatás, és súlya is csekélyebb, mint nagyobb testvérének.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.