Hirdetés

AOpen Mini PC



|

Az AOpen Mini PC még a félkész gépek között is kicsinek számít, mégis szinte mindent tud, amit a nagyok.

Hirdetés

Az AOpen Mini PC még a félkész gépek között is kicsinek számít, mégis szinte mindent tud, amit a nagyok. Szerelése igen egyszerű: csak lepattintjuk a ház tetejét, és máris elénk tárul a gép belseje.

Itt egy Intel 915-ös lapkakészlettel szerelt, elsősorban noteszgépekben használatos alaplapot találunk. A hang-, a video- és a hálózati kártya integráltak, így csak CPU-ra, memóriára, HDD-re és optikai meghajtóra lesz szükségünk, amelyeknek -- az apró méret miatt -- mind-mind noteszgépalkatrészeknek kell lenniük. Ráadásul optikai meghajtóból nem normál tálcás, hanem slot-in típusú egységre lesz szükségünk, de ezáltal igazán impozáns látványt nyújt majd a kis Mini.

A noteszalkatrészek ugyan megdrágítják kissé a gépet, ám nagy előnyük, hogy halkabbak, és kevesebb hőt termelnek, ebből kifolyólag csak egy ventilátorra van szükség, mégpedig a CPU-hoz. A készülék megfelel az elvárásoknak, mindössze az USB-portok számát keveselltük, ebből ugyanis csak kettőt találunk rajta. Ezeket a billentyűzet és az egér azonnal lefoglalja, ezért szerencsésebb lett volna még egy USB a FireWire helyett, amire általában a nappali díszének úgysincs túl sok szüksége.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.