Hirdetés

Apollo Lake processzor került az Asus alaplapjára



|

Passzív hűtéssel is megelégszik a beágyazott Celeron J3455.

Hirdetés

A csendes HTPC-ket építeni kívánók számára jó ideje remek választást jelenthetnek az integrált processzorral szerelt alaplapok. A most bejelentett Asus J3455M-E már Apollo Lake családba tartozó központi egységet használ, bár ennek megvan az a hátránya, hogy aki Windowst futtatna rajta, az kénytelen lesz 64 bites Windows 10-et vásárolni, ugyanis a Microsoft korábbi rendszereihez nem biztosít drivereket az Intel.


Hirdetés


Nevéből sejthetően Intel Celeron J3455 processzor található a microATX alaplapon, a 10W TDP-jű egység megfelelő hőmérsékleten tartását egy méretesebb hűtőbordára bízták az Asus mérnökei. A processzor négymagos, az órajele maximum 2,3 GHz, a gyorsítótára 2 MB. A beépített grafikus vezérlő Intel HD Graphics 500 típusú, azonban ez igény esetén leváltható egy PCI Express sínt használó videokártyával. Két modulon akár 16 gigabájtnyi DDR3-1866 memóriát is támogat a termék, vezeték nélküli hálózati vezérlőket nem kapott.



Az Asus J3455M-E pontos specifikációi iránt érdeklődők itt kupálhatják ki magukat. Az alaplap várható áráról, továbbá a boltok polcaira kerülésének tervezett időpontjáról egyelőre nem adott tájékoztatást a gyártó.


(Forrás: WCCFTech)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.