Hirdetés

Apró és prémium gamer ház az Enermaxtól



|

Az egész EU-ban nagyjából száz darab lesz kapható a Steelwingből.

Hirdetés

Limitált mennyiségben készülő, gamereknek szánt számítógépházzal rukkolt elő a hazánkban főként tápegységeiről és hűtési megoldásairól ismert Enermax. A tájékoztatás alapján a komplett Európai Unióban nagyjából száz darab lesz elérhető a Steelwing névre keresztelt termékből, bár a 189 eurós (~59 ezer forintos) vételi ára amúgy is felettébb leszűkítené a vásárlóközönségét.


Hirdetés


Az aprócska ház teljes mértékben alumíniumból készült, a gyártó szerint a bevonata nem gyűjti túlságosan az ujjlenyomatokat. A villantósabbik oldalát egy 3 mm vastag, keret nélküli, sötétített, edzett üveglap takarja. A termék mini-ITX és micro-ATX formatervű alaplapokat képes fogadni, azonban videokártyából akár 290 mm hosszúságú modell is elfér benne. A meghajtók szerelmeseinek nem ajánlható jó szívvel a Steelwing, hiszen csak két 3,5 hüvelykes, továbbá egy 2,5 hüvelykes bővítőhelyet kínál.



A processzor hűtéséről egy maximum 80 mm magas léghűtő, vagy egy 120 mm-es radiátorú vízhűtés gondoskodhat. Természetesen akad a Steelwingben egy LED-es házhűtő ventilátor, amely modelltől függően vörös vagy zöld színben világít.


(Nyitókép: Guru3D)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.