Hirdetés

Apró és sokoldalú Dell D430



|

Csatlakozási és kezelési lehetőségeivel a munka megszállottjainak ideális eszköze.

Hirdetés

A Latitude D430 mindössze 1,35 kg-os induló tömegű, több mint 4,5 órás akkumulátor üzemidővel rendelkezik; az ügyfél pedig kiválaszthatja, hogy a legújabb Intel® CoreTM 2 Duo vagy Solo processzor kerüljön a notebook-jába. Irodai használat esetén az integrált Dell dokkolási és bővítési lehetőségekkel tovább fokozható a használat kényelme és a rendszer sokoldalúsága.

 

A notebook támogatja a Microsoft® Windows Vista AeroTM grafikus élményét, úgy tervezték, hogy áttetsző ablakokat mutasson, 3 dimenziós látványokkal, gazdag szerkezettel, fejlett szín keverékekkel és animációkkal, amelyek tovább erősödnek a notebook nagy teljesítményű, 12,1 inch-es WXGA kijelzőjén.

 

resizeofd430(2).jpg

A Dell Latitude D430-at négy kulcsterületre koncentrálva fejlesztették, természetesen folyamatosan a végfelhasználói igényeket szem előtt tartva. Mindezek garantálják a biztonságot, a használhatóságot és a könnyű kezelést:

 

· Innovatív kialakítás: az ügyfelek kiszolgálása a testreszabhatóság új szintjeivel, amely jobban illeszkedik az igényeikhez,a termék teljes életciklusában, ideértve a Dell Közvetlen Telepítő Szolgáltatását is, amely leegyszerűsíti a képkezelést

· HyperConnectTM Wireless: gyakorlatilag bárhol hálózati kapcsolatot létesíthetünk az integrált vezeték nélküli 802.11n hálózati kártya segítségével. A beépített Dell WiFi CatcherTM lehetővé teszi, hogy a felhasználó gyorsan megtalálhassa a hálózatot, még a notebook összehajtott állapotában is

· Smart Security megoldások: integrált smart azonosító kártya, biometrikus azonosító, TPM 1.2 és teljes mértékben titkosított meghajtók, melyek azonban mindeközben nem eredményeznek sebességcsökkenést

· RoadReadyTM Magnézium-ötvözetű notebook ház és állandó Strike ZoneTM merevlemez védelem. 13,000 óra tesztelés eredménye garantálja a megbízható működést.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.