Hirdetés

Apró gép az asztalra, nagy erővel



|

Core i7-es CPU és GeForce GTX 950 is kerülhet a kicsi PC-be.

Hirdetés

A Compulab bemutatta az eddigi egyik legfigyelemreméltóbb apró gépét, az Airtopot. Mini-PC-nek kicsit talán nagy, asztali PC-nek viszont igazán kicsi. 

Hirdetés

Az Airtop egyik különlegessége a passzív hűtés, ami 200 wattal is megbirkózik. Ennek hála akár gamer PC-nek vagy szervernek is alkalmas. 

A gép több konfigurációban is elérhető. Az egyik modell Intel Core i7-es processzorral és GeForce GTX 950-es videokártyával vihető, a másik Xeon E3-as CPU-val és Quadro M4000-es grafikus vezérlővel. 

Van egy barebone verzió is, abba bármilyen LGA1150-es processzort lehet tenni. 

Az Airtop 32 GB DDR3-1866-os memóriát támogat, kezeli a 4K-s kijelzőket és dual gigabites Ethernet portjai vannak. Akad 802.11ac WiFi, Bluetooth 4.0, PCIe x16 slot, két mini PCIe slot, USB 3.0 és USB 2.0 is. 

A barebone jellegű kiadás 1128 dollártól indul, a szervernek való kiadás 2999 dollár is lehet. Az Airtop-G a gamereknek szól (Core i7 és GTX 950), 1968 dollártól fölfelé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.