Hirdetés

Apró ház nagy tudással a BitFenix-től



|

A mini-ITX-es Prodigy a hosszú videokártyákat és a vízhűtést is támogatja.

Hirdetés

A BitFenix legújabb háza Prodigy névre hallgat, a gyártó célja pedig az, hogy ezzel felrázza a mini-ITX-es házak piacát. Az apró torony a hosszabb videokártyákat, a nagyobb processzorhűtőket és a vízhűtéses rendszereket is támogatja, amellyel szokatlanul sokoldalúnak mutatkozik a kategóriában.

 

A gyártó célja az volt, hogy az egyre népszerűbb kompakt méretek mellett ne kelljen a teljesítményben kompromisszumot kötnie a PC-tulajdonosoknak. Az apró torony tetejére két fül is került, ami nem csak hordozhatóvá teszi a Prodigy-t, de az utazás során védi is azt. A két USB 3.0-ás külső porttal ellátott ház fehérben és feketében lesz elérhető.

 

A Prodigy belül egy moduláris BitFenix FlexCage-et kínál, amely öt darab 3,5 vagy 2,5 hüvelykes adattároló befogadására alkalmas (így akár otthoni szerver, HTPC vagy NAS is lehet a gépből). A FlexCage középső részét kiszedve a 320 milliméter hosszú grafikus kártyákat is képes elnyelni a torony. A szabvány ATX-es tápegységeket támogató Prodigy még akkor is elnyel öt SSD-t, ha az előbbi keretet a vízhűtés miatt teljesen eltávolítjuk. A szerszámok nélkül szerelhető, magas processzorhűtőket is befogadó Prodigy június elején kerül a piacra, ajánlott fogyasztói ára 69 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.