Hirdetés

Áram nélkül is működik a Logitech új otthoni kamerája



|

A Logi Circle egy megfigyelőkamera, némi extrával.

Hirdetés

A Logitech elsősorban a Dropcammal elégedetlen felhasználóknak igyekezett a kedvében járni a legújabb kamerájával, a Logi Circle-lel. 

Hirdetés

A Logi Circle egy olyan otthoni megfigyelőkamera, ami némi extrával érkezik. Szükség esetén kihúzhatjuk az energiaellátását, letehetjük bárhol a lakásban, és az eszköz három óráig még képes lesz videót streamelni. 

A gyártó ráadásul nem csak biztonsági kameraként akarja eladni az újdonságot, ugyanis az alkalmas kétirányú hangátvitelre, ezért pedig tökéletesen megfelel webkamerának is. 

Nagy extra a riválisokhoz képest az, hogy 24 órányi videót vissza lehet tekerni a Logitech felhős szolgáltatásának hála. Ez egy olyan funkció, amiért például felárat kell fizetni a Nest eszközeinél. 

A Logi Circle októbertől vihető haza, 200 dolláros áron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.