Hirdetés

Arany egér hazardőröknek



|

Az aranykor hangulatát árasztja a Trust Vegas Wireless Laser Mouse.

Hirdetés

Időnként a tömegtermékeket gyártó cégek is kirukkolnak valami szokatlannal, extravagánssal. A Trust már számtalan egeret adott el, most a gyűjtők kedvéért Las Vegas hangulatával fémjelezte legújabb modelljét.

 

Trust Vegas Wireless Laser Mouse
Trust Vegas Wireless Laser Mouse

 

Szó szerint is az arany időket idézi a Trust Vegas Wireless Laser Mouse - "When a dollar was a dollar!" - és ezt leginkább Las Vegasban remélték sokan könnyen nyerni zsákszámra. Azok az idők elmúltak, de akik adnak az értékre, nem hagyhatják ki a Limited Edition feliratozású, korlátozott mennyiségben gyártott aranyegeret, amelyik egyébként mindent tud, amit ma egy jó egérnek tudnia kell.

 

Trust Vegas Wireless Laser Mouse
Trust Vegas Wireless Laser Mouse

 

Lézeres, nagy felbontású letapogatót (800 vagy 1600 dpi) tartalmaz, grafikai munkákhoz is ajánlja a gyártó. Gumírozott felület, rádiós összeköttetés segíti a kényelmes használatot, USB jelvevővel. A gyártó energiatakarékos működést és így hosszú elem élettartamot ígér. Összesen 6 programozható gomb áll rendelkezésre az ergonómia jegyében.

 

 

A jó képességek persze szinte háttérbe szorulhatnak egy olyan terméknél, ami külsejével és hangulatával kelleti magát. Mint feliratozása alapján sejthető, egy kis darabszámú sorozatról van szó, így a számítógép kedvelő szerencsejátékosok jó, ha mielőbb beszerzik saját egér-ikonjukat, mely itthon is elérhető.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.