Hirdetés

Aranyozott, 64 GB-os Super Talent pendrive



|

A speciális kiadású flash meghajtó óriási tárhelyét 24 karátos arannyal vonták be.

Hirdetés

A Super Talent bővítette Pico-C névre hallgató pendrive-szériáját, méghozzá egy igen különleges modellel, amit ők maguk is speciális kiadásnak szánnak. Az USB-kulcs két kimagasló érdekességet is tartogat: egyrészt 64 gigabájtos tárhelyet kínál, másik oldalról pedig 24 karátos, aranyozott bevonatot kapott.

 

A meghajtó 31,3 x 12,4 x 3,4 milliméter méretű, vízálló, és USB 2.0-ás, valamint 1.1-es portokon keresztül képes kommunikálni. Olvasási és írási sebessége 30, illetve 15 megabájt per másodperc. A Special Edition Pico-C-vel a Super Talent azt próbálta bemutatni, hogy a nagy dolgok kis méretben is érkezhetnek.

 

Elmondásuk szerint a legnépszerűbb, Pico-C pendrive-jukat újították fel, a figyelemreméltó 64 gigabájtos kapacitással, a gyorsabb adatátviteli sebességgel, valamint a különleges, aranyozott bevonattal. A flash meghajtóra már fogadják az előrendeléseket - az eszköz ára 172 euró.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.