Hirdetés

Árcsökkenés az Intelnél



|

Előzetes ütemezésétől eltérően csökkenti árait az Intel.

Hirdetés

A tajvani DigiTimes értesülései szerint júliusban egy újabb Core 2 Duo változatot dob piacra az Intel. Az E4500-as 2,2 gigahertzes órajelű, 2 megabájtos másodszintű gyorsítótárú, 800 megahertzes rendszerbuszú, Core 2 Duo modell a sorozat alapmodelljeinek sorát erősíti majd.

 

Augusztusban a Pentium E sorozat kap új tagot. Az E2180 2 gigahertzes órajelű lesz, 1 megabájt másodszintű gyorsítótára lesz és rendszerbusza 800 megahertz sebességű lesz. Októberre, az AMD Phenomok érkezésére időzítenek egy Core 2 Duo árcsökkentést és az 2,4 gigahertzes órajelű E4600 piacra dobását. Hogy az AMD dolgát még nehezebbé tegyék, valamikor a negyedik negyedév során kezdik meg a 45 nanométeres technológiával készülő, Penryn CPU-k szállítását.

 

Forrás: Computerworld Online

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.