Hirdetés

Árcsökkenés helyett 120 GB-os PS3 Európában



|

A Sony 120 gigabájtos PlayStation 3-at tervez Európa számára.

Hirdetés

 

Noha az Amerikai Egyesült Államokban már csökkent a PlayStation 3 ára, és a konzol 80 gigabájtos változata is várja a vásárlókat, a Sony Amerikával és Dél-Koreával ellentétben Európában sem árait nem csökkenti, sem nagyobb tárkapacitású konzolt nem dob piacra.

 

David Reeves a norvég Dabladetnek adott interjújában azonban elárulta, a Sony más tervekkel készül az európai konzolvásárlók számára.

 

Reeves elmondása szerint Európában nem érné meg a 20 gigabájtos fejlesztés, és az árcsökkentés sem. Szerinte a vásárlók inkább felszereltebb csomagokat szeretnének, több extrával. Ami pedig megérné, az a 120 gigabájtos változat - a Sony tehát duplázni kívánja Európában a PlayStation 3 tárkapacitását, árat azonban nem csökkent.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.