Hirdetés

ASRock notebook Atom 330 szívvel



|

Az ASRock bemutatta legújabb hordozható számítógépét, a MultiBook G22-t.

Hirdetés

Az ASRock MultiBook G22 sok mindenben egyezik számos egyéb laptoppal, ám akad olyan funkciója is, amely szokatlan ebben a kategóriában vagy mindenképp figyelemre méltó. Ilyen először is a 12,1 hüvelykes, 16:9 képarányú, 1366×768 pixel felbontású kijelző, valamint a beépített DVD super multi double layer meghajtó, de említést tehetünk nyugodtan még a kétmagos Intel Atom 330 processzorról és az Nvidia Ion grafikus chipsetről.


Az Intel Atom 330 processzorral eddig inkább csak nettopokban találkozhattunk, ez az első igazi próbálkozás laptopban. Az 1,6 gigahertzes chipset mellé 2 gigabájt DDR2 memória jár, ez akár 4 gigabájtig bővíthető, a háttértárat pedig egy 320 gigabájtos SATA merevlemez biztosítja. A grafikus megjelenítést biztosító NVIDIA Ion természetesen egy 1080p-s változat.

 

 

asrock_multibook_g22_1-480x332.jpg
 

 

Ami a kapcsolatokat illeti, akad itt Wi-Fi, 2.1 és EDR-képes Bluetooth, VGA és HDMI-kimenet, modem és három darab 2.0 USB csatlakozó is és van persze 10-az-1-ben memóriakártya-olvasó, 1,3 megapixeles kamera és mikrofon is a kínálatban. A trackpad gond nélkül elbánik a multitouch-csal és a kézmozdulatokkal is. Egyelőre nem tudni, pontosan mikortól és milyen áron lesz kapható az ASRock MultiBook G22.

asrockmultibookg22multitouch.jpg
  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.