Hirdetés

Asus Echelon Forest teszt: kényelmes óriás



|

Kifejezetten játékra ajánlott a mikrofonos fejhallgató.

Hirdetés

Évek óta változatlan a recept az Asus Echelon fülhallgató-szériánál: nagy méret, nagy hangszórók és kényelem. A füles analóg, 3,5 colos jacken kapcsolódik, és nem tartalmaz saját hangkártyát. A hosszú, toldással akár 2,5 méteres zsinóron egy in-line távirányítóval gyorsan és egyszerűen, odapillantás nélkül szabályozhatjuk a hangerőt és a mikrofonnémítást.

Hirdetés


A füles óriási, ám nem kimondottan nehéz, a párnázott pánt pedig kényelmes annyira, hogy akár órákon át a fejünkön legyen. Füleinkre nagyméretű, kör alakú, puha párnákkal ellátott kagylók illeszkednek, melyek lehetnének kicsit stabilabbak. A mikrofont bal oldalról húzhatjuk ki. A kar teljesen flexibilis, és ha nincs rá szükség, egyszerűen visszatolhatjuk a helyére – kényelmes és jó megoldás. A mikrofon minősége és a fülpárnák zajszűrése átlagos, a hangos zene, effektek kiszűrődnek, és alacsony hangerő mellett mi is hallani fogjuk, ami körülöttünk történik.


A fülhallgatót kifejezetten játékra ajánlja a gyártó, és ezzel egyet is értünk – zenére nem a legtisztább, nem is szól tökéletesen, de ez a színezett hangzás játékhoz ideális, és jó hír, hogy torzítástól nem kell tartanunk. Összességében elégedettek voltunk az Echelon Foresttel, játékra, filmnézésre, multimédiára jó, a kisméretű in-line távirányító és a flexibilis mikrofon pedig méretben és elhelyezésben is kiválóak. Aki ennél szebb hangzást, kicsit jobb külső zajszűrést (izolálást) és stabilabb viseletet szeretne nem sokkal drágábban, a HyperX Cloudot nézze meg, aki pedig elsősorban zenét hallgatna, keresgéljen másfelé.


Névjegy

– Ár: 25 200 Ft
– Teljesítmény: 7
– Szolgáltatás: 7
– Ár/érték: 6


Adatok

– 50 mm-es neodímium
– 20-20 000 Hz
– 100 mm-es fülpárnák
– flexibilis mikrofon
– in-line távirányító
– 1,2 m kábel
– 3,5” jackcsatlakozás
– négyérintkezős csatlakozó (átalakító mellékelve)
– PS4-, PC-, mobilkompatibilitás
– 268 g súly


Előny: jó dizájn, nagy és kényelmes, jó mikrofon, in-line távirányító
Hátrány: zenéhez nem ideális, tiszta hangzás, lehetne stabilabb a fejen

Hasonló érdekességeket olvashatsz az aktuális PC Worldben is. Éves előfizetéssel ráadásul most 6 960 forintot is megspórolhatsz!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.