Hirdetés

ASUS és Sennheiser: profi hang játékosoknak



|

Együtt fejlesztették az ASUS Xonar Xense One-t és a Sennheiser PC350-et, játékosok számára.

Hirdetés

Az ASUS és a Sennheiser közös fejlesztésbe kezdett azért, hogy a PC-s játékosok, ezen belül is az FPS-rajongók olyan profi hangélményben részesüljenek, amiben eddig szinte senki. A két gyártó egy egész évig fejlesztette párhuzamosan a két eszközt: a Xonar Xense One hangkártyát és a PC350 headsetet (utóbbira több, mint 1000 fejhallgató közül esett a választás).

 

A hangkártya hagyományos PCI-E foglalatba helyezhető, és már 6,5 milliméteres jackaljzatokat kínál a hagyományos 3,5 mm helyett. Találunk még S/P-DIF csatlakozót is, a csomagban pedig egy kábelt, amivel 7.1-essé alakítható a hangzás. A Xonar Xense One olyan technológiákat támogat, mint a Dolby Digital Live és Pro Logic II, Dolby Headphone, Xense GX 2.5, DirectSound 3D és EAX 1, 2.

 

Az ASUS tájékoztatása szerint a Xonar Xense One speciálisan az FPS-játékok kedvelőinek készült, kiváló zajszűréssel kiegészítve. Az eredménynek hála a több kilométerre lévő pók mászkálását is hallhatjuk. A kártya egyébként EMI-védelemmel, 24-bit/192 KHz-es hangot képes rögzíteni és visszajátszani.

 

A fejhallgató frekvenciatartománya 10 Hz-től 26 KHz-ig terjed, és zajszűrős mikrofonnal érkezik. A közös fejlesztésnek hála jobb hatást ér el, mint bármilyen más headset és hangkártya kombinációja, legalábbis ezt ígérik. A komoly, multiplayert előnyben részesítő játékosoknak szánt profi csomag hamarosan kapható lesz, 210 angol fontért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.