Hirdetés

ASUS Grander - laptoptáska teszt



|

Hosszú utazást tervezel, amikor nem elég egy sima laptoptáska? Segítünk a választásban!

Hirdetés

Eddigelé minden alkalommal olyan nőies laptoptáskákat mutattunk be, amelyek mellé alig lehetett pakolni valamit - már annak is nagyon örültünk, ha a hétköznapi élethez szükséges iratokat, dokumentumokat a noteszgépünk mellé tudtuk tenni. Viszont előfordulhat olyan eset is, amikor például egy hosszabb üzleti útra indulunk, netán egy hétvégét töltünk egy idegen városban és nem szeretnénk túl sok mindent magunkkal cipelni. Jó lenne ilyenkor egy táskában tárolni a noteszgép mellett mindent, ami szükséges lehet. Ilyen esetekre találták ki a Grander névre hallgató táskát, amibe 16 hüvelykes laptopok is beleférnek.

A táskát vállra is lehet venni, de a mérete miatt ezt nem nagyon ajánlanám - ha valóban beleteszünk mindent, amire egy hétvégi utazás alatt szükségünk lesz (váltásruha stb.), akkor elég nehéz lesz, lehúzhatja a vállunkat. Szerencsére görgős az alja, és egy kihúzható fogantyú segítségével már húzhatjuk is magunk után. (A fogantyút cipzár védi, úgyhogy amikor nem használjuk, akkor sem akad bele semmibe.) Összesen két cipzáros rész található a táskán, az alanti képen bemutatott részbe csak a kisebb dolgokat, mobilt, mütyüröket lehet bepakolni, a mögötte levő rész viszont jóval nagyobb, tapasztalatunk szerint simán be lehet pakolni váltásruhát, tusfürdőt, papucsot, és természetesen a laptopnak is van elég párnázott helye, úgyhogy leszögezhetjük, hogy a Grander jó választás ilyen esetekre. A dizájnja inkább az uniszex felé közelít, mintsem a nőies felé, ugyanis földszínekkel operáltak a megalkotásakor - a szerkesztőség tagjainak tetszett, mert elég üzleties benyomást kölcsönöz. Pozitívum, hogy jó minőségű anyagok alkotják a táskát (például bőrrészek találhatók rajta), ráadásul vízálló is.

Összességében véve nem volt vele gondunk, az egyedüli negatívum azonban az ára lehet, ugyanis új termék révén (csak nemrégiben dobták piacra) az ASUS webshopjában 31 000 forint körüli összegért lehet beszerezni. Ha ugyanerre a dizájnra vágynánk, akkor rendelkezésünkre áll még ugyanebben a színben a Grander sleeve is, amely "csak" egy laptoptok, viszont jól védi a laptopot a karcsolódástól.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.