Hirdetés

ASUS kvízjáték értékes nyereményekkel



|

Hirdetés

A játék a világ számos országában fut párhuzamosan, a magyar oldal ezen a linken érhető el.

A játékban 6 egyszerű kérdésre kell válaszolni az ASUS P5 AI Life alaplapjaival kapcsolatban, majd egy rövid regisztráció után máris esély nyílik megnyerni a több tucat felajánlott ajándék egyikét, amelyek között az új P5WD2 Premium és P5LD2 Deluxe csúcskategóriás alaplapok, továbbá Intel processzorok, grafikus kártyák és számos egyéb érdekesség is megtalálhatók.

Az ASUS P5 AI Life alaplapjai számos újdonsággal szolgálnak:

  • Intel 955X és 945P chipsetek: legfontosabb újdonságuk a kétmagos Pentium D és Pentium Extreme Edition processzorok támogatása, természetesen tetszőleges korábbi Socket 775 processzort is befogadnak

  • az új platform technikai paraméterekben is kiemelkedő: 1066 MHz FSB támogatás, kétcsatornás DDR2 667 memóriakezelés Intel MPT és ASUS HyperMemory 3 gyorsítással - ASUS AI Quiet: automatikusan a pillanatnyi körülményekhez igazítja a rendszer processzor
    sebességét és hűtését, hogy az mindig optimálisan működhessen a lehető legkisebb zaj mellett

  • Dolby Digital Live hangzás 7.1 csatornán

  • univerzális PCI Express slot, dupla Gigabit LAN ASUS AI NET2 kábeldiagnosztikával, tripla RAID SATA-II, RAID 5 és külső SATA csatlakozó támogatással

  • Stack Cool 2 kiegészítő passzív hűtés, CPU Lock Free szorzófeloldás, Precision Tweaker
    beállításvezérlő, AI NOS automatikus finomhangoló, PEG Link, Firewire és S/PDIF csatlakozó

  • WiFi-TV kártya (opcionális): egy nagyon hasznos PCI bővítőkártya 802.11a/b/g háromsávos vezeték nélküli hálózati adapterrel, tévévevővel, mellékelt távirányítóval, antennával és szoftvercsomaggal, így a gépből azonnal multimédia központ varázsolható.

    Mindenkit szeretettel várnak, hogy részt vegyen a kvízjátékban, sok szerencsét! A játék 2005. június 30-án zárul, eredményhirdetés a játék weboldalán és e-mailben 2005. július 8-án.
  • Hirdetés

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.