Hirdetés

ASUS-Lamborghini VX1 - versenyre termett



|

A Lamborghiniről nem feltétlenül az ASUS jut eszünkbe elsőre, viszont fordítva ez is előfordulhat.

Hirdetés

Miközben a Ferrari notebook már több generációt is megélt, most végre ellenfelére talált az ASUS-Lamborghini VX1 modellben. Az ellenfelet akár szó szerint is vehetjük, hiszen az Intel Centrino Duo platform miatt a VX1 merőben eltér a konkurens terméktől.

A Lamborghini nemcsak exkluzív külsejével idézi az autót, amelyről a nevét kapta, hanem gépházában is ugyanúgy megzabolázhatatlan erő lakozik ­– bár az NVIDIA-féle 7400 GO grafikus kártyától picit többet vártunk. Ettől eltekintve a sok memória, a gyors processzor és a nagy merevlemez végül is pozitív összhatást eredményez, akárcsak a szélesvásznú és nagy felbontású 15 hüvelykes kijelző, a Splendid technológiával kiegészítve.


A gép anyagminősége megfelelő, külleme pedig a Lamborghini Concept S, Gallardo és Murcielago Barchetta Concept sportautók dizájnelemeit egyesíti. Ezek a stílusjegyek főként a lecsukható fedélen találhatók – például a spoiler alakú kivágás a Concept S-ről és a Gallardóról származik, míg az ezt takaró fekete rácsozat, amely mögött az állapotvisszajelző LED-ek bújnak meg, a Barchetta Concept alapján készült.

 

 

 

asus1_small.jpg

 

 

A billentyűzet és a touchpad körül vékony fém lemezborítást találhatunk, amelynek egyetlen hátránya, hogy az extra funkciógombok (például a Wi-Fi és Bluetooth ki- és bekapcsológombja) gravírozott sziluettje nem látszik, mivel színe megegyezik az anyagéval. A másik zavaró tényező az érintőpad gombjai között lévő kék LED, amelynek nagy fényereje éjszakai használat során zavaró tényező lehet. A vezeték nélküli optikai egér mellett a hasított bőr és karbonutánzatú anyagból készült hordtáska is alapfelszereltség – ráadásul a táska vállszíja biztonsági övből készült.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.