Hirdetés

Asus: lassan kapható a billentyűzetbe épített PC



|

Hamarosan megvásárolható lesz a különleges billentyűzet.

Hirdetés

Hamarosan megvásárolható lesz az Asus különleges billentyűzet, amely valójában inkább egy kompakt számítógép mini kijelzővel. A DigiTimes előzetes információi helyesnek bizonyultak, az Asus Eee Keyboard ugyanis Európában és Észak-Amerikában októberben debütál.

Bár a gyártó elnöke, Jerry Shen még hallgat az all-in-one kütyü áráról, a szakértők 400-500 dollár közé teszik az árcédula várható összegét. Az egyeseket a Commodore 64-re emlékeztető gépet először a januári CES 2009-en mutatta be az Asus. 
 

small_eee_keyboard-cebit1417.jpg


Az Asus Eee Keyboard billentyűzetben jobb oldalt található egy 5 colos érintőkijelző - természetesen a legtöbb tévéhez vagy monitorhoz csatlakoztatható -, a rendszer alapja pedig egy 1,6 gigahertzes Intel Atom processzor, amelyhez 1 gigabájt DDR2 rendszermemória és 16 vagy 32 gigabájt SSD háttértár tartozik. A funkciók között szerepel Wi-Fi, Bluetooth 2.0, USB 2.0, VGA port, HDMI csatlakozó és a vezeték nélküli UWB HDMI is. A Windows 7 operációs rendszert futtató különlegesség októberben debütál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.