Hirdetés

ASUS noteszgépek Core i5-tel és NVIDIA Optimus-szal



|

A Bamboo széria két legújabb tagja az U33 és az U53 lesz, NVIDIA Optimus-szal.

Hirdetés

Az ASUS brit részlege bemutatta a Bamboo notebookszéria két legújabb tagját, az U33-at és az U53-at. Mindkettő külsejére csiszolt alumínium és barna bambusz keveréke került, aminek az eredménye egy érdekes, de tulajdonképpen elegáns külső.

 

A 13,3 hüvelykes U33-ba és a 15,6 hüvelykes U53-ba egyaránt az Intel Core i5-430M mobilprocesszora került, NVIDIA Optimus-szal. Az automatikus váltás egy GeForce 310M 1 gigabájtos GPU és az integrált Intel GMA 4500MHD között történik.

 

A két USB 2.0-ás port mellé egy USB 3.0-ás is került, továbbá találunk HDMI, VGA, audio és ethernet csatlakozókat. A DVD-író mellé egy 640 gigabájtos merevlemezt raktak az U53-ban, és egy 500 gigabájtosat az U33-ban. Mindkettőbe 4 GB DDR3-as memória fért, továbbá egy 2 megapixeles webkamera.

 

A Windows 7 Home Premium 64 bites változatával érkező notebookok akkumulátor-üzemideje maximum 10 óra lehet, feltéve, hogy leginkább az integrált grafikus vezérlő dolgozik. Az U33 ára 849 angol font, míg a nagyobbik, U53-as 899 angol fontba kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.