Hirdetés

ASUS P5N32-SLI Core 2 CPU-hoz



|

Valósághű látvány a játékoknál, Core2 Extreme és PhysX Card támogatás

Hirdetés

A P5N32-SLI Premium/WiFi AP alkalmazza a Quad-SLI technológiát, és támogatja az Intel Core2 Extreme processzort, kiváló teljesítményt biztosítva a leginkább grafikaigényes alkalmazásokhoz is. Az alaplapon található három PCI Express x16 slot (kettő az SLI kettős-GPU grafikai kártyákhoz és egy az Nvidia Physics kártyához) kivételes grafikai teljesítményt és az élethű játékélményt garantál.

Egy játékra kiélezett rendszerben a CPU vezérli a játékokban megjelenő mesterséges intelligenciát és logikai számításokat, míg a GPU gyönyörű háromdimenziós látványt produkál. A fizikai kártyák pedig a játék egy újabb dimenzióját tárják elénk a mozgás és a kölcsönhatás soha nem látott dinamikájával. A P5N32-SLI Premium/WiFi-AP egy PhysX kártyával kiegészítve tovább növeli a robbanások, repülő törmelékek, vízcsobbanások, folyadékok áramlásának és a szél okozta mozgások életszerűségét. Nincs többé két azonos mozdulatsor - nincsenek többé előre megtervezett animációk és előre meghatározott interakciók.

A 8 fázisú tápkialakítás hatékonyabb működést tesz lehetővé, kevesebb hőt állít elő (legalább 15°C-kal), mint más hasonló eszközök. Csökkenti a bemeneti áram- és a kimeneti feszültségingadozást, így a processzort és a feszültségszabályozó modulokat (VRM – voltage regulation modules) megóvja a túlzott igénybevétel veszélyeitől. Ez a megoldás képes a gyors átmeneti reagálásra és arra a stabilitásra, ami különösen akkor térül meg amikor a CPU-nak több áramra van szüksége, például nagy terhelésnél vagy túlhúzásnál.
Vezeték nélküli hálózati adaptere a WiFi-AP Solo a PC sokoldalúságát tovább növeli azzal, hogy lehetővé tesz elérési pont (AP) és vezeték nélküli kliens üzemmódot is. A rendszer kikapcsolt állapotában az AP mód fenntartja a kapcsolatot a WLAN eszközökkel a játékok, az Internet-elérés és a nyomtatási funkciók megosztásához.

Kiváló teljesítményű és csendes működés
Az AI NAP funkció segítségével a felhasználók a futó folyamatok félbeszakítása nélkül „pihentethetik” számítógépüket. A rendszer tovább dolgozik minimális energiafelhasználás és zajszint mellett. Éjszaka, amikor a felhasználók alszanak, a lehető legcsendesebb módon tölthet le fájlokat és futtathat alkalmazásokat. „Felébresztéséhez” mindössze egy egérkattintásra van szükség. A teljesítmény és a csendes működés közti egyensúlyozás érdekében az AI Gear lehetővé teszi, hogy a felhasználók különböző profilok közül válasszanak, és így szabályozzák a CPU órajelét és feszültségértékét, a zajt és fogyasztást a lehető legkisebb értéken tartva.


Részleges specifikáció
-Quad-SLI™
- Intel® Core™2 Extreme/Core™2 Duo
- Intel® Pentium® Extreme/Pentium® D/Pentium® 4/Celeron® D
- NVIDIA nForce® 590 SLI™ Intel Edition
- Két csatornás DDR2 800(OC)/667/533
- SupremeFX/DTS Connect/Array Mic/Zajszűrő

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.