Hirdetés

ASUS ROG válaszcsapás: Rampage III Black Edition



|

A Gigabyte G1-Killerre válaszul érkezik az ASUS újdonsága, amely egy plusz kártyában kínál Bigfoot hálózati vezérlőt és Xonar hangkártyát.

Hirdetés

Az idei CES-en végre hivatalosan is bemutatkoztak a Gigabyte játékos alaplapjai, amelyek a G1-Killer szériába tartoznak. A Gigabyte ezzel nem titkoltan az ASUS Republic of Gamers sorozatának babérjaira tör. Megérkezett az ASUS válaszcsapása, melynek neve: Rampage III Black Edition.

 

A megszokottakat folytatva a nyomtatott áramköri lap fekete, pirossal díszítve. Az Intel X58-as lapkakészletre épülő alaplap az LGA1366-os processzorokat képes kiszolgálni, beleértve még a hatmagos Core i7 980X-et is. Az újdonságra négy PCI Express x16 bővítőhely került, hat darab DDR3-mas memóriaslot, nyolc SATA port és számos USB 2.0, USB 3.0 és eSATA csatlakozó.

 

A leglátványosabb újdonság azonban egy plusz kiegészítő, a ThunderBolt névre keresztelt kártya. A ThunderBolt a Bigfoot Killer 2100 hálózati vezérlőjét egyesíti egy Xonar hangkártyával, egyetlen, EMI-árnyékolt kártyában, ami egy PCIe x1 férőhelyet igényel. A Xonar hangkártya vélhetően a Xonar DS-ből ismert AV100-as audio lapkakészlettel dolgozik; természetesen 7.1 csatornás hangzást kínál.

 

A Rampage III Black Edition számos extrát is ad, mint például a reset és clear CMOS gombok, vagy az egyéni kapcsolók a PCI Express x16 slotok letiltásához. Az alaplap hamarosan már megvásárolható lesz, konkrétumokkal azonban nem szolgált az ASUS.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.