Hirdetés

Asus Transformer Book V: új mindenes



|

Az Asus hihetetlen terméket mutatott be: öt eszköz egy készülékben. Ez az Asus Transfomer Book V!

Hirdetés

Azt már megszokhattuk, hogy a mérnökök elképesztő dolgokat tudnak megtervezni és kivitelezni, de az Asus legújabb dobása, amit pár órával ezelőtt mutatott be, mindent visz.

Hirdetés

Az Asus Transformer Book V ugyanis egy Windows 8.1 alapú laptop, amely egy Androidot illetve Windows-t futtató tablet és telefon egyben. A tabletként is használható, 12,5 hüvelyk képátlójú érintőképernyő Intel Core meghajtású, és Windows-t futtat. Ennek hátuljában van egy 5 hüvelykes, Android 4.4-et futtató okostelefon, amelynek képe - ha az egész gépet laptopként használjuk – a Windows 8.1 felhasználói felületén egy külön ablakban jelenik meg. Sőt! Az egész Android interfészt ki lehet választani a Windows 8.1 interfész helyett. Így tulajdonképpen öt terméket kap a vásárló: egy Windows-t/Androidot futtató laptopot, egy Windows-t/Androidot futtató tabletet, és egy Androidot futtató okostelefont.

A tablet rész kijelzője HD IPS, 4 giga memóriát, és 128 gigabájtig terjedő flash memóriát kapott. Ez teljes mértékben együttműködik az elem nélküli billentyűzetrészbe épített 1 terabájtos, 7 mm vastag merevlemezzel. A telefon súlya 140 gramm, 11 mm vastag, 2 GB RAM-mal, és egy 8, illetve egy 2 megapixeles kamerával van felszerelve. Az Asus árat még nem közölt, de biztos nem lesz olcsó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.