Hirdetés

ASUS ZenBeam Latte - hordozható projektor egy bögrében



|

Csak felkapod, akár egy kávét, és akár két filmet is megnézhetsz bárhol, amerre jársz.

Hirdetés

Apró mérete és formája ihlette az ASUS legújabb hordozható projektorának elnevezését. Az igazán kompaktra sikeredett ZenBeam Latte kinézete nemcsak a szemnek kedvez, kialakítása a gyártó szerint fokozza a hangterjedést és így a hangélményt is.

A ZenBeam Latte körülbelül akkora, mint egy hordozható Bluetooth hangszóró, és akár annak is használhatjuk, köszönhetően a Harman Kardon beépített, 10 wattos hangszórójának és Bluetooth-kapcsolatának. Amennyiben emellett a felhasználás mellett döntünk, 12 óra üzemidővel számolhatunk egyetlen töltéssel.

Hirdetés

Természetesen, a Latte L1 projektor szempontból is érdekes, vetített képmérete 40 és 120 hüvelyk között mozog, ennek megfelelően tudjuk eltérő méretű helyiségekben használni. LED-jeinek köszönhetően 300 lumen kisugárzott fénymennyiséget, azaz szerény fényerőt tud biztosítani, üzemideje ezen felhasználás során 3 órányi, amibe akár két film is beleférhet. A projektort három üzemmódban - játék, film és zene - használhatjuk.

Természetesen a felhasználók streamelhetnek is a Lattéval, de ehhez szükség lesz az Aptoide alkalmazásboltból egy megfelelő appra is. Összességében a Latte funkciói és bögre formájú kialakítása valóban kifejezetten hordozhatóvá és kényelmesen használhatóvá teszi az eszközt - akár szállodákban, kempingekben vagy hasonló helyeken.

Az ASUS 2021 második negyedévében tervezi Észak-Amerikában piacra dobni a ZenBeam Latte L1 projektorát, de árakat még nem tett közzé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.