Hirdetés

Asztali GTX 980-nal is kérhető az Origin laptopja



|

A GPU mobilos verziójából akár kettő is besuvasztható a motorháztető alá.

Hirdetés

Készül az ünnepekre az Origin, a gyártó bejelentette a brutálisan erősre konfigurálható EON17-SLX gamer laptopját. Az 1999 dollárnál kezdődő notebook talán legnagyobb érdekessége, hogy az igényektől és pénztárcától függően akár asztali számítógépekbe szánt NVIDIA GeForce GTX 980 videokártyával is kérhető, de a mobil GTX 970M vagy GTX 980M grafikus processzorokból akár kettőt is fogadhat.

Hirdetés


Persze egyéb tekintetben sincs miért szégyenkezni a notesznek: a processzora kiépítésétől függően egy Skylake családba tartozó Intel Core i5 vagy Core i7, memóriából akár 64 GB DDR4-2400 is kerülhet bele (bár hírünk írásakor "csak" 32 gigabájtnyi DDR4-2133 típussal volt rendelhető), az adattárolók számára 2× M.2 foglalat és 2× 2,5" bővítőhely áll rendelkezésre. Az embertelen adatátviteli sebességek elérése érdekében az M.2-es meghajtók RAID 0 tömbbe is rendezhetőek.


A fentiekből sejthetően nem kimondottan kompakt az Origin EON17-SLX: 426 × 305 × 46 mm méretű, a súlya pedig 4,7 kilogramm. A matt IPS kijelzője 17,3 hüvelykes és 1920×1080 pixel felbontású, támogatja a G-Sync technológiát.


(Forrás: Tom's Hardware)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.