Hirdetés

Asztali PC-k Core i7-tel az iBUYPOWER-től



|

Az iBUYPOWER három új asztali PC-t mutatott be, amelyekbe Intel Core i7-es processzor került.

Hirdetés

 

Az iBUYPOWER-től már sok játékra szánt PC-t és notebookot láthattunk, a legújabb, Paladin XLC nevű széria is tökéletesen alkalmas erre a feladatra. A szériába három modell, az XLC V1, V2 és V3 tartoznak, mindhárom folyadékhűtéssel működik. A V1-hez és a V2-höz a Coolermaster HAF 922-es, míg a V3-hoz a 932-es házát használták, amelyek már önmagukban is mutatósak.  

 

A legkisebb V1-esbe az Intel Core i7-920-as processzora, 6 GB DDR3-as RAM, az ASUS P6T Intel X58 Chipset CrossFire-képes alaplapja, egy 1 terabájtos, SATA II-es merevlemez, és az NVIDIA GeForce GTX275-ös grafikus kártyája került.

 

paladin-xlc-pc-small.jpg

 

A többrétegű DVD-író mellé Windows Vista Home Premium operációs rendszer, 2.1-es hangfalszett és 3D-s hangkártya is jár az 1399 dolláros (271 000 forint) indulóár mellé.

 

A V3-ba már Core i7-975 Extreme Edition CPU-t építettek, 12 GB DDR3-as RAM, EVGA X58 SLI Intel X58 CrossFire-képes alaplap, és három darab, egyenként 2 gigabájtos NVIDIA GeForce GTX285-ös GPU társaságában, SLI módban. A csúcsmodellbe az 1 terabájtos HDD mellé egy 80 gigabájtos SSD-meghajtó és egy Blu-ray-újraíró is került.

 

Utóbbinak azonban már erősen megkérik az árát, ugyanis 4299 dollárba, 833 000 forintba kerül. Az iBUYPOWER egyéni kérésre további, egyedi konfigurációt is kínál. A magas árak ellenére annyi bizonyos, hogy a Paladin XLC széria újabb remek, felsőkategóriás játék-PC-ket foglal magába.

 

paladin-xlc-pc-1.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.