Hirdetés

Asztali PC, notebook és tablet egyben



|

Tovább hódít Transformer-mánia az ASUS-nál.

Hirdetés

A tajvani Computexen ma délelőtt az ASUS egymás után jelentette be érdekes termékeit, a gyártó természetesen nem tudta megállni az évek óta szíve csücskének mondható Transformer sorozatának bővítését sem. A család legegyedibb új tagja Transformer Book Trio, amely a cég szerint asztali PC, notebook és tablet egyben.


A termék alapvetően két részből áll: a billentyűzetes dokkolóegység egy Windows 8-as számítógép, míg a kijelzőrésze egy különálló androidos tablet. A két hardver alapjában véve teljesen különálló életet él, bár például fájlok automatikus szinkronizációja elvileg megoldott netes szolgáltatás nélkül is. Asztali PC úgy lesz a Book Trióból, a dokkolót a tablet levétele után szimplán hozzá lehet csatlakoztatni egy sima monitorhoz – persze külső kijelzőt bármelyik laptophoz lehet kapcsolni, de értjük a filozófiai különbséget. Összedokkolt üzemmódban bármikor lehet váltani az operációs rendszerek közt.


Sajnos a termék technikai és elérhetőségi részleteinek taglalásába ezen hír írásáig nem ment bele az ASUS, ám dokkolóba Intel Core i7 processzor és 750 GB-os merevlemez került, míg a 11,6 colos és 1920×1080 képpontos érintőkijelzővel szerelt tablet Intel Atom központi egységgel és 64 GB-os SSD-vel rendelkezik. A Trio akkus üzemideje összekapcsolt állapotban maximum 15 óra, sajnos a mérési módszertant nem tisztázta a gyártó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.