Hirdetés

Asztali PC rejtőzik a Eurocom új laptopjában



|

Nem éppen szokványos notebook a Eurocom Sky X9.

Hirdetés

A Eurocom legújabb laptopja a Sky X9 nevet kapta, és a gamereknek szánták. Nem ez viszont a különlegessége, hanem az, hogy asztali csúcshardverekkel hódít

Hirdetés

A notebook top teljesítményt ígér, ugyanis egy asztali Intel Core i7-6700K processzor (Skylake-alapú) dolgozik benne, 4 GHz-es alap órajellel. 

Ezt egy asztali NVIDIA GeForce GTX 980-as videokártya egészíti ki, 8 GB GDDR5-ös VRAM-mal, ami szintén extra, eddig ugyanis 4 GB volt az asztali kártyákon. A plusz memória a 4K-s felbontású tartalmaknál segíthet. 

A rendszer Intel Z170-es lapkakészletet használ, a túlmelegedés elkerüléséről pedig három ventilátor gondoskodik, amelyek speciális részeket hűtenek. 

A 4K-s felbontású, 17,3 hüvelykes kijelző egyébként G-Sync-képes is, így szükség is lesz az erőre. 

Az adattárolásról két darab 2,5 hüvelykes meghajtó és két darab PCI-e SSD gondoskodnak. Maximálisan 64 GB DDR4-es memória támogatott. 

A laptop indulóára 2543 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.