Hirdetés

Asztalon zúz az új ROG gamer PC



|

Nagyon erős lett a ROG G11 asztali PC, kifejezetten gamereknek.

Hirdetés

Bemutatkozott a ROG G11, az ASUS csúcsteljesítményű asztali gépe, kifejezetten játékosoknak. 

Hirdetés

Természetesen Skylake-alapú Intel Core i7-es processzorokkal lesz ezekben dolgunk, legjobb esetben NVIDIA GeForce GTX 980-as videokártyával (4 GB memóriás verzió). Befér továbbá egy M.2 PCIe 3.0 x4 SSD, maximum 32 GB 2133 MHz-es, DDR4-es memória, és van USB 3.1-es csatlakozó is. 

A futurisztikus ház nem csak a kinézetében próbál hódítani, hanem a 8 millió színt megjeleníteni képes LED-es effektekkel is. 

A Core i7-6700-as CPU esetében az elődmodelltől 23 százalékkal nagyobb teljesítményre és 22 százalékkal takarékosabb működésre lehet számítani. 

Természetesen nem gond a 4K-s felbontás sem. Az adattárolásról a 256 GB-os SSD-n felül akár egy 3 TB-os merevlemez is gondoskodhat, illetve van Blu-ray-író. A mellékelt operációs rendszer a Windows 10 lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.