Hirdetés

Átalakítható Dell tablet, csúcsfelbontással



|

A Dell az XPS 11-gyel és a Windows 8-cal igyekszik figyelmet szerezni.

Hirdetés

Egyre többször találkozhatunk olyan gépekkel, amelyek a tabletek és az ultrabookok fogalmát igyekeznek összemosni, hiszen gyakorlatilag mindkét táborba besorolhatóak lennének. Bár a táblagépek eleinte nem rendelkeztek fizikai billentyűzettel, később megjöttek a dokkolók, egy ideje ezeket pedig olyan formában integrálják hozzájuk, hogy nem is feltétlen tudjuk elsőre, hogy nem ultrabookot vagy notebookot fogdosunk. 

A Dell is magával vitt az idei Computex kiállításra egy ilyen gépet, amely az XPS 11 nevet kapta. Az érdekessége az, hogy a zsanér 360 fokban képes elfordulni, tehát egy abszolút átalakítható készülékről van szó. 

Belül egy Intel Core i5-ös, már Haswell található az XPS 11-ben, azt viszont nem tudni, mennyi tárhely és memória jár hozzá. Van viszont aktív érintőceruza, USB 3.0-ás és Thunderbolt csatlakozó, valamint SD-kártyaolvasó. És persze a Windows 8.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.