Hirdetés

ATI: Barátságos árazás



|

Napvilágot láttak az új ATI kártyák árai.

Hirdetés

A júniusban megjelenő két új termék ára igen kellemesen fogja érinteni a hazai közönséget is, ahol a nagy többség nem vásárol százezer forintnál is drágább kártyákat. A gyorsabb RV770XT 512 megabájt memóriával szerelt megjelenítő javasolt ára 229 dollár, ami képességeihez mérten egyáltalán nem nevezhető soknak. A kistestvér - az RV770Pro - pedig 200 dollár alatti induló árával szintén nagyon csábító lehet mindenki számára.

0516atidollars.jpg

 


A két új megjelenítővel az ATI a 3870 és 3850 típusú kártyákat szeretné leváltani, azonban nem valószínű, hogy a sikeres, és megfizethető árú régebbi kártyák azonnal eltűnnének a piacról. Hazai árazásról egyelőre nincs hír, de valószínűleg a kinti árakhoz képest - mint mindig - kicsit drágábban juthatunk majd hozzá a termékekhez. Ennek ellenére örvendetes tény, hogy az ATI és az NVIDIA között folyó árversenynek köszönhetően igen jó képességű videokártyákat lehet venni már bőven százezer forint alatt is.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.