Hirdetés

ATI Core 2 lapkakészlet



|

Állítólag közös AMD-ATI lapkakészlet készül az Intel Core 2 platformhoz

Hirdetés

Az RD600 kódnevű lapkakészlet ennek megfelelően három grafikus kártyát tud majd kezelni. Ebből kettő CrossFire módban fog üzemelni, míg egy harmadik a fizikát fogja számolni.

Az Intel Core 2 kompatibilis RD600 lapkakészlet egyelőre az egyetlen az ATI ütemtervében, amely képes lesz kihasználni a fizikai gyorsítást három kártya segítségével, de az AMD-s változatról még nincs hír.

Mint ismeretes, jelen pillanatban két Intel lapkakészlet képes a Core 2 kiszolgálására (i975 és i965), míg az NVidia C19+C51 páros valószínűsíthetően a Core 2 hivatalos megjelenési dátumával (2006. július 14.) egyidőben kerül a boltokba.

Az ATI RD600 híre érdekes abból a szempontból, hogy a pletykák szerint az AMD szemet vetett az ATI-ra -- mi több, meg is vásárolta. Vajon megjelenhet-e egy lapkakészlet Intel processzorok alá egy AMD tulajdonban lévő ATI-tól?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.