Hirdetés

ATI Radeon X1950, hivatalosan is



|

Ma hullott le az embargó leple az ATI új grafikus kártyáiról.

Hirdetés

Ezúttal csak néhány információt közlünk, a héten ugyanis egy részletesebb beszámoló várja majd olvasóinkat itt a PC World Online hasábjain, teszteredményekkel együtt.

X1950XTX

Az X1950XTX nem egy szimpla ráncfelvarrás, habár első tekintetre csak annak tűnik. A legújabb, GDDR4-es fedélzeti memóriával látták el, aminek órajele eléri az 1 gigahertzet, magórajele pedig 650 megahertz. Természetesen HDCP kompatibilis, és CrossFire-be köthető, mely konstrukciónak nem más a célja, mint hogy legyőzze a konkurens Quad-SLI termékét. Az ATI 400 eurós utcai árat igér szeptember 4-től, amikor is a polcokra kerül az új csúcsvezérlő.

X1650PRO

De két másik új grafikus lapka is felbukkan a zászlóshajó mögött: az X1650Pro és az X1300XT. Elődjeiket már jól ismerjük, sokkal jobb teljesítményt, és ár/érték arányt ígérnek - meglátjuk így lesz-e.

Látogassák sűrűn a PC World Online-t a héten, hamarosan érkezik tesztünk az új kártyáról!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.